بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

نوسانات ارزی در کشور از زمان توافق برجام آغاز شد

نوسانات ارزی در کشور از زمان توافق برجام آغاز شد حجت الاسلام میرتاج‌الدینی با بیان اینکه نوسانات ارزی در کشور ما از زمان برجام آغاز شد، گفت: ما با درس گرفتن از گذشته مسیر اقتصاد کشور را از مذاکرات جدا کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسائل و مشکلات اقتصادی کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به سرنوشت مذاکرات پیوند نزده‌ایم.

 

وی افزود: در دولت قبل از پیوند زدن سرنوشت اقتصادی کشور به مذاکرات لطمه جدی دیده‌ایم و نوسانات ارزی در کشور از زمان آغاز مذاکرات برجام و در دوره دولت قبل ایجاد شده است، به ویژه پس از به امضا رسیدن توافق برجام که رئیس‌جمهور آمریکا با وجود این توافق، تحریم‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعمال کرد و تا زمانی که آمریکایی‌ها از برجام خارج شدند، به تحریم‌ها ادامه دادند و پس از خروج از برجام همین وضع ادامه پیدا کرد.

 

این نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد:‌ امروز باید از تجربیات تلخ گذشته درس بگیریم و کاری نکنیم که آمریکایی‌ها بتوانند بار دیگر به ما ضربه بزنند.

 

میرتاج‌الدینی خاطرنشان کرد: آمریکا نشان داده که در پیمان‌ها و توافقات قابل اعتماد نیست. آمریکا در نیم قرن گذشته با هر کشوری پیمانی بسته به آن پایبند نبوده که از جمله آن می‌توان به پیمان این کشور با چین درباره «چین واحد»‌ اشاره کرد.

 

وی اضافه کرد: امروز آمریکا وارد تایوان شده و با وجود آنکه با چین پیمان بسته بود که به مسائل داخلی این کشور ورود نکند، اما همگان شاهد دخالت این کشور در امور تایوان هستند.

 

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: در موضوع ناتو نیز، آمریکا با روسیه پیمان بست که ناتو را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به شرق گسترش ندهد، اما دیدیم که 14 کشور شرقی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد ناتو کرد و تا مرزهای روسیه پیش آمد که آخرین آن اوکراین بود، در خصوص برجام نیز شاهد نقض برجام و پیمان‌شکنی از سوی آمریکا بوده‌ایم.

 

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: ما در حال حاضر مذاکرات برجام را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پیش می‌بریم، اما هیچ موقع تجربیات تلخ گذشته را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تکرار نمی‌کنیم؛ اگر آمریکا تضمین و تعهد کافی برای رفع تحریم‌ها و راستی‌آزمایی کامل داشته باشد و از طرف دیگر نیز انتفاع اقتصادی کشور محقق شود، مذاکره‌کنندگان ما نیز مذاکرات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پیش خواهند برد، در غیر اینصورت، اقتصادمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مسیر خود ادامه خواهیم داد و به توسعه روابط با کشورهای همسایه ادامه خواهیم داد و از این طریق نیز اقتصادمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ترمیم می‌کنیم./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار